IMG_2192

AMERIKAANSE BBQ VAN SMOQE

TASTE THE FIRE OF OUR AMERICAN BBQ

De Amerikaanse BBQ van SMOQE: The Bull Nose

SMOQE onderscheidt zich van de reguliere cateraars met hun enorme houtgestookte Amerikaanse BBQ van 5,5 meter lang. Onze Amerikaanse barbecue is ruim 1.800 kg zwaar! Geen andere Amerikaanse BBQ Cateraar in Nederland heeft deze unieke “The Bull Nose” BBQ.

Met verschillende vuurkorven en BBQ-drums creëren we een unieke BBQ sfeer op deze robuste Amerikaanse BBQ. Proef de heerlijke en authentieke smaak van de ambachtelijk bereide (vlees)gerechten op onze stoere Amerikaanse barbecue. Oprecht zeggen wij “Stoer voer“, want zoveel lekker vlees heb je nog nooit bij elkaar gezien!

Alleen Stoer voer op onze Amerikaanse BBQ!

Onze buffetten zelf zien er al bijzonder uit, maar het gaat natuurlijk om wat er op de Amerikaanse barbecue ligt. De varkensschouders van 7 kilo, grote lendes maar ook vissen worden in zijn geheel gerookt en gebarbecued op onze Amerikaanse BBQ. Dit zorgt voor een originele uitstraling op het buffet maar vooral voor een onmiskenbaar lekkere BBQ smaak. Uiteraard zorgt de barbecrew van SMOQE voor de nodige aanvulling op het buffet. Zo is er voor iedereen iets lekkers en zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring met onze SMOQE Amerikaanse barbecue.

Can’t wait to meat our American BBQ?

Neem dan snel contact met ons op zodat we je wensen kunnen doornemen. Met onze Amerikaanse BBQ maken overtreffen we die wens gegarandeerd!

 
There is 1 comment

Add yours

Comments are closed.