Silhouette of summer garden BBQ isolated against fire

#STOERVOER

Als je van de bekende grillsmaak houdt en graag goede, pure ingrediënten op je bord krijgt, zit je bij de authentieke BBQ cateraars van SMOQE meer dan gebakken. Geen radijs in zes structuren of een klef broodje, maar serieus goed eten om je vingers bij af te likken. Op eikenhout  gerookt pulled pork op ambachtelijk gebakken brood, verse vis en groenten en door de mannen van SMOQE eigenhandig gedraaide worsten en de lekkerste spareribs die je ooit geproefd hebt.
The Bull Nose BBQ wordt gestookt met eikenhout voor de ultieme smaak. En terwijl de mannen staan te bakken garen grote stukken vlees in het rookgedeelte om vervolgens in mooie porties te worden
gesneden voor de gasten.

cook first, cut later

Voor een echte BBQ ga je door het vuur. Eerlijke, pure ingrediënten, vakkundig gebarbecued. Vers, verrassend en veel! Wie van serieus goed eten houdt, zit bij de authentieke BBQ cateraars van SMOQE meer dan gebakken. Houtgerookte pulled pork op ambachtelijk gebakken brood, verse vis en groenten en door de mannen van SMOQE eigenhandig gedraaide worsten en de lekkerste spareribs die je ooit geproefd hebt. The Bull Nose BBQ wordt gestookt met eikenhout voor de ultieme smaak. En terwijl de mannen staan te bakken garen grote stukken vlees in het rookgedeelte om vervolgens in mooie porties te worden gesneden voor de gasten. Even afraffelen? Dacht het niet! De smokers blijven trouw aan hun BBQ-principes. En als de rij hongerige bezoekers groeit, dan werken ze gewoon wat harder.

Hebben we je aandacht getrokken en ben je benieuwd wat SMOQE voor jou kan betekenen? neem dan snel contact met ons op.

Email :  info@smoqe.nl

 

 

 
There is 1 comment

Add yours

Comments are closed.