Thedor Bruil

Thedor Bruil: BBQ Cateraar van SMOQE

Thedor (42) is een Bourgondiër in hart en nieren met een voorliefde voor koken op open vuur.

Thedor verdiende zijn sporen in de horeca en als online marketeer waarbij hij zijn kennis en enthousiasme deelt met andere. Zijn liefde voor de grote Amerikaanse “smokers” is ontstaan tijdens een rondreis in de Verenigde Staten met Texas als eindpunt.
Na uren in de rij te hebben gestaan bij de “County LineBBQ, proefde hij hoe het echte barbecuevlees smaakte en was hij meteen verkocht. Super vlees, uit een mega grote Smoker, perfect gegaard met een sublieme smaak. Dat moeten meer mensen proeven!

De eerste stappen als BBQ cateraar

Nog geen 6 maanden later was SMOQE een begrip. Thedor stookte de 5,5 meter lange The Bull Nose Amerikaanse BBQ voor het eerst op voor het grote publiek. Een groot succes dat direct naar meer smaakte! Al snel werd SMOQE gezien als dé beste BBQ cateraar van Nederland. Inmiddels heeft SMOQE al op diverse evenementen haar authentieke BBQ vlees bereid en de onvergetelijke ervaring van Slow Cooked Meat getoond. De hoge kwaliteit die SMOQE als BBQ Cateraar levert is écht ongekend; ervaar het zelf!

BBQ cateraar van het hoogste niveau

SMOQE werkt samen met experts op diverse gebieden. Samen met een enthousiast team van barbecue-liefhebbers is de 5.5 meter lange Amerikaanse “The Bull Nose” gemaakt en op een trailer gezet. Daarnaast hebben de mannen van SMOQE goede contacten met een gecertificeerde Keurslager en is de kwaliteit van het vlees dus altijd gegarandeerd – en dat proef je! Voor de extra ondersteuning op evenementen werken we met een super leuke BBQ Crew. Leuke mensen die een passie hebben voor BBQ en die de unieke ervaring van SMOQ graag op je overbrengen.