IMG_2377

AUTHENTIEKE BBQ CATERING

IF YOU CAN’T STAND THE HEAT…

Voor een echte BBQ ga je door het vuur. Met SMOQE BBQ Catering heb je gegarandeerd eerlijke, pure ingrediënten, vakkundig bereid: Vers, verrassend en veel! Wie van serieus en goed eten houdt, zit bij de authentieke BBQ cateraars van SMOQE meer dan gebakken!

Houtgerookte pulled pork op ambachtelijk gebakken brood, verse vissen en groenten en door de mannen van SMOQE BBQ Catering eigenhandig gedraaide worsten en de lekkerste spareribs die je ooit geproefd hebt. De Amerikaanse 5.5 meter lange “The Bull Nose” BBQ wordt gestookt met blokken eikenhout voor de ultieme en authentieke smaak. En terwijl onze Crew staat te bakken garen de grote stukken vlees in het rookgedeelte om vervolgens in mooie porties te worden gesneden voor al onze gast. Even afraffelen? Dat dachten wij niet! Onze expert smokers blijven trouw aan hun BBQ-principes. En als de rij hongerige bezoekers groeit, dan werken ze gewoon nog harder harder en zetten we nog een deel van The Bull Nose aan! Geen probleem!

… GET OUT OF THE KITCHEN!

Want dat is ons domein! Jij kan lekker genieten van hetgeen wij voor je doen: Het lekkerste BBQ vlees bereiden dat je ooit hebt geproefd! Samen met onze crew verzorgen we een onvergetelijke BBQ Catering op jou locatie.

BBQ Catering met The Bull Nose

Onze unieke bbq’s en bbq buffetten zijn echte eye-catchers waar lang over wordt nagepraat. SMOQE beschikt over een van de grootste BBQ van Nederland, een imposante BBQ trailer van 5,5 meter lang  3,5 meter hoog en 1.800 kg zwaar! waarmee  we een typische bbq sfeer creëren. Onze smokers en bbq’s zorgen direct voor een bijzondere sfeer maar we gaan nog verder: met originele in het oog springende bbq buffetten en een rustieke presentatie brengen  wij een authentieke bbq beleving naar de bedrijfsfeesten, trouwfeesten, festivals en evenementen.

WE LOVE GOOD FOOD