festival catering SMOQE

WE’RE ALWAYS IN FOR A PARTY

Party Time

Als de BBQ catering van SMOQE  op een festival of  een evenement staat, gebeurt er iets.

De stoere BBQ-trailers, de oildrum-BBQ’s, open vuur en de smokers die tekeer gaan: bezoekers van evenementen worden als vanzelf aangetrokken door de sfeer, presentatie en beleving. En dan zijn de gerechten ook nog eens fantastisch en puur en alle materialen duurzaam en verantwoord. De wegwerpmaatschappij? Dat zijn die anderen. Op elk feest, elke zakelijk bijeenkomst , elk publiek: SMOQE maakt er een belevenis van. De zon gaat automatisch schijnen, het feest komt goed los.

Taste fire

SMOQE onderscheidt zich van de reguliere bbq cateraars met hun enorme hout gestookte smokertrailer van 5 meter lang en 1200 kg zwaar. Met verschillende vuurkorven en BBQ-drums creëren we een unieke BBQ beleving. Onze bbq buffetten zelf zien er al bijzonder uit maar het gaat natuurlijk om wat er op ligt. De varkensschouders van 7 kilo, Lendes en zalmen worden in zijn geheel gerookt en gebarbecued.  Dit zorgt voor een originele uitstraling op het buffet maar vooral een ongekende lekkere BBQ smaak.

Of er nou 200 mensen naar een concert luisteren, 1.000 partygangers uit hun bol gaan of tienduizenden festivalgangers vermaakt en gevoed moeten worden: SMOQE kan het aan. Sterker nog; SMOQE geeft het feest een extra dimensie. Niet zelden is het rondom de BBQ-trailer en de oildrum-BBQ’s net zo druk als bij een optreden.

cook first, cut later