bbq catering – Slow cooking

DE SMOQE BBQ OP LOCATIE?

BBQ OP LOCATIE: WE LOVE GOOD PARTIES

De SMOQE BBQ op locatie: ware publiekslieveling

Je kunt ze van mijlenver al herkennen: De mannen van SMOQE met hun Vintage Food Truck en The Bull Nose barbecue op locatie. En wanneer zij met hun Amerikaanse BBQ op locatie staan, gebeurt er iets magisch: bezoekers worden als vanzelf aangetrokken door de sfeer, presentatie en beleving. En dan zijn de gerechten ook nog eens fantastisch en puur en alle materialen duurzaam en verantwoord.

De wegwerpmaatschappij? Dat zijn die anderen. Op elk feest, zakelijke bijeenkomst of publiek evenement: SMOQE maakt van catering op locatie een echt belevenis. De zon gaat schijnen, het feest komt goed los. Je hoeft alleen nog maar met volle teugen te genieten van onze barbecue op locatie. Want zeg nou zelf: Who doesn’t want a good bite in a nice environment?!

Crew & barbecue op locatie

Als SMOQE met haar crew en BBQ op locatie staat – zoals op een (bedrijfs)feest, evenement of bij iemand thuis – gebeurt er iets. De stoere BBQ-trailers, de oildrum-BBQ’s, het open vuur en de smokers die tekeer gaan.. Wij hosten je een onvergetelijke barbecue op locatie die met recht een unieke ervaring te noemen is. Wij verzorgen werkelijk álles tijdens de BBQ op locatie: van een unieke barbecue tot het ter plekke bereiden van voedsel met verse ingrediënten. En wees niet bang: naderhand ruimen we alles weer helemaal netjes op.

Boek onze Amerikaanse barbecue op locatie!

Hebben we jouw aandacht vastgepakt? Wil jij wel eens onze Amerikaanse barbecue op locatie meemaken? Do not hesitate to call! Wij helpen je graag met het samenstellen van de menu’s en het passend maken van al je wensen om voor joú een unieke BBQ op locatie te organiseren.