business

Bedrijfs BBQ regelen?

Een zakelijke bijeenkomst? Dat klinkt zo functioneel, saai en stoffig. Maar niet met SMOQE! Wij zorgen voor een fantastische bedrijfs BBQ met onze grote 5.5 meter lange “The Bull Nose’ Amerikaanse BBQ Trailer. Samen met onze supergave crew verzorgen wij voor jou een authentieke en unieke manier van barbecue’en. Met eerlijke ingrediënten en vooral stoer voer. Een bedrijfsetentje wordt een bruisende ervaring! Dat wil jij toch ook? BBQ Catering inhuren doe je dan ook eenvoudig bij SMOQE en vanaf dat moment nemen wij het van je over: Let the good times roll!

De stropdassen mogen af: tijd voor een bedrijfs BBQ!

Verras je collega’s of relaties! Netwerken was nog nooit zo geanimeerd en leuk. SMOQE serveert de lekkerste gerechten, uit een unieke Amerikaanse BBQ. Dat levert absoluut een goede herinnering en zorgt voor een energieke sfeer. Uitermate geschikt voor netwerkbijeenkomsten waarbij een open en energieke groep noodzakelijk is. Doordat men regelmatig rondloopt om “The Bull Nose”  BBQ om nieuwe gerechten te ontdekken raken mensen met elkaar in gesprek en ontstaat juist de sfeer die nodig is om goed te kunnen netwerken.

Een bedrijfs BBQ laat je verzorgen door SMOQE

Bij SMOQE ben je aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van bedrijfs BBQ’s en zakelijke evenementen en hebben serieus verstand van goed barbecue’en. Wat ons betreft de perfecte ingrediënten voor een succesvolle (zakelijke) bijeenkomst. En daar bovenop zorgt onze barbecrew dat alles vlekkeloos verloopt. Kortom: snel SMOQE’s BBQ catering inhuren dus!

Please give us a call voor meer informatie of om je wensen voor een bedrijfs BBQ te bespreken. We staan voor je klaar!

Check onze recencies hier!