slider1

SMOQE: unieke catering BBQ

ONVERVALST EN STOER: SMOQE CATERING BBQ

Wil jij de SMOQE Catering inclusief The Bull Nose barbecue inhuren en langs laten komen op jouw evenement of feest? Dat kan natuurlijk! De mannen van SMOQE zorgen samen met een enthousiaste crew voor de ultieme catering én BBQ ervaring. We staan voor je klaar om een complete barbecue te verzorgen en houden natuurlijk goed rekening met jouw wensen en budget.

UNIEKE CATERING: DE BARBECUE VAN SMOQE

Bij SMOQE kan je de ultieme BBQ huren. En dat is niet zomaar een barbecue: maak kennis met The Bull Nose en beleef onze unieke BBQ beleving tijdens (bedrijfs)feesten, festivals of evenementen. Of het nu gaat om 100, 1.000 of 10.000 gasten: met de barbecue verhuur van The Bull Nose wordt alles ter plekke vers bereid en op eikenhout gestookt.

THE NEXT LEVEL CATERING BBQ!

SMOQE is anders. SMOQE valt op. Bijvoorbeeld vanwege de enorme Amerikaanse Bull Nose BBQ en de eerlijke en pure producten. Denk je bij barbecue aan magere satéstokjes en bleke, platgeslagen hamburgers? Think again!

Bij SMOQE moeten we daar niets van hebben. Wij staan voor onder andere ambachtelijke broodjes belegd met gerookte pulled pork, spareribs en eigen gedraaide worsten. Stoer voer voor echte vleeseters dus, maar ook mooie en onvervalste groente- en visgerechten voor de liefhebber! Met SMOQE kan je een next level BBQ huren: wij geven met onze barbecue verhuur aan elk evenement extra beleving en sfeer. Des te meer reden om je BBQ te huren bij SMOQE!

Hoe SMOQE is ontstaan?

SMOQE is begonnen met de twee broers Thedor en Paul Bruil. Echte Bourgondiërs met verstand van eerlijk en goed eten die nog weten hoe je het moet bereiden ook (yep, some guys have it all). Foodlover Thedor verdiende zijn sporen in de horeca en als online marketeer en Paul is ambachtelijk keurslager in hart en nieren. En zo werd de huis-tuin-en-keuken-barbecue onder luid applaus verruild voor een enorme Amerikaanse hout gestookte barbecue met de naam The Bull Nose.

SMOQE werd van jongensdroom een echte mannenwerkelijkheid en sindsdien verzorgen de twee een ultieme BBQ beleving voor grote groepen. Van langzaam gegaard biologisch kwaliteitsvlees tot en met vegetarische hoogstandjes voor 100 of 10.000 man: u roept, SMOQE draait. Hebben we je aandacht getrokken en ben je benieuwd wat SMOQE voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op, en kom bij SMOQE je BBQ huren!