festival catering SMOQE

Catering festival met SMOQE festivalcatering

Unieke festivalcatering with the good guys from SMOQE!

Of er nou 200 mensen naar een concert luisteren, 1.000 partygangers uit hun bol gaan, of tienduizenden festivalgangers vermaakt en gevoed moeten worden: De festivalcatering van SMOQE kan het aan. Sterker nog; SMOQE geeft met The Bull Nose en Vintage Van een hele nieuwe betekenis aan catering op een festival. Niet zelden is het rondom de BBQ-trailer en de oildrum-BBQ’s van de festivalcatering van SMOQE net zo druk als bij een optreden van een top artiest!

De unieke festivalcatering van SMOQE!

Onze kracht? Wij doen het anders! De lekkerste vleesgerechten van serieus goede kwaliteit, direct van onze Amerikaanse “The Bull Nose” BBQ. Een blikvanger op een festival, unieke festivalcatering met goed eten en een superleuke crew die je gasten goed vermaken tijdens het verorberen van onze authentieke gerechten.
Van intieme concerten of outdoor events tot meerdaagse muziekfestivals. Geen festival te gek, en wees nou eens eerlijk. Die 18ft lange trailer staat gewoon ook ook hartstikke gaaf op je evenement!

Kies voor de SMOQE catering festival

SMOQE verzorgt graag de catering op elk festival. Wij geloven dat iedereen de unieke smaak van slow-cook BBQ geproefd moet hebben. Vlees, vis en aanvullende gerechten voor festivalcatering: geen probleem voor onze crew en BBQ chef Thedor! Wij zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke BBQ ervaring met onze SMOQE “The Bull Nose”  Amerikaanse BBQ trailer!

Wij zijn je partij voor festivalcatering!

Wacht niet langer en get in touch met ons op zodat we je wensen kunnen doornemen!