1422517_171567056376557_1247636573_n

CATERING THUIS MET SMOQE

SMOQE The Bull Nose: Catering aan huis

Wanneer je op zoek bent naar catering aan huis dat onderscheidend, uniek en vooral stoer is, dan is SMOQE écht een aanrader. Met The Bull Nose rijden de good guys van SMOQE stad en land af om op diverse festivals, (bedrijfs)feesten of andere evenementen te staan met een geheel verzorgde BBQ. Maar daarnaast kunnen ze natuurlijk ook catering bij je thuis verzorgen! De mannen van SMOQE komen graag – mét superleuke barbecrew – bij je langs met de Amerikaanse Smoker, oildrum-BBQ’s of in een andere opstelling. En maak je geen zorgen: de crew van SMOQE ruimt alles ook weer netjes op.

Geheel verzorgde BBQ met afwisselende Menu’s

De barbecue-menu’s van SMOQE The Bull Nose zijn zorgvuldig samengesteld met veelal eigen “Home Made” producten waar wij achter staan. Onze BBQ-menu’s zijn veelzijdig en kunnen op ieders wens worden aangepast. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij bieden je een verrassend alternatief voor een zo passend mogelijke catering bij je thuis. Eén ding is gegarandeerd: met de originele buffetten en authentieke presentatie van SMOQE ben je zeker van een unieke en goed verzorgde BBQ!

Wil jij ook een verzorgde BBQ als catering thuis?

Please get in touch! Wij komen graag met onze barbecue(‘s) naar je toe om een goed verzorgde BBQ neer te zetten. Laat je wensen achter en dan komt de SMOQE-formatie snel jouw kant op rollen. We kijken ernaar uit: nice to meat you!