Ultieme bbq ervaring

Een ULTIEME barbecue BELEVING

De mannen van SMOQE zorgen samen met een enthousiaste crew voor de ultieme barbeque beleving voor bedrijfscatering, evenementencatering, barbeque catering, partycatering en evenementen.

Of het nu gaat om 100, 1000 of 10.000 gasten, alles wordt ter plekke vers bereid en op eikenhout gestookt. SMOQE onderscheidt zich van reguliere catering met hun de enorme Amerikaanse Bull Nose BBQ en stoere, eerlijke producten.

De ambachtelijke broodjes belegd met gerookte pulled pork, spareribs en eigen gedraaide worsten vallen bij een breed publiek in de smaak. Stoer voer voor echte vleeseters dus, maar ook de groenten en visliefhebbers worden op hun wenken bediend!

Barbeque Catering

Onze unieke bbq’s en bbq buffetten zijn echte eye-catchers waar lang over wordt nagepraat. SMOQE beschikt over een van de grootste bbq’s van Nederland, een imposante BBQ trailer van 5,5 meter lang  3,5 meter hoog en 1.800 kg zwaar! waarmee  we een typische bbq sfeer creëren. Onze smokers en bbq’s zorgen direct voor een bijzondere sfeer maar we gaan nog verder: met originele in het oog springende bbq buffetten en een rustieke presentatie brengen  wij een authentieke bbq beleving naar de bedrijfsfeesten, trouwfeesten, festivals en evenementen.

SMOQE is begonnen met de twee broers Thedor en Paul Bruil. Echte Bourgondiërs met verstand van eerlijk en goed eten die nog weten hoe je het moet bereiden. Met  SMOQE  The Bull Nose werd van jongensdroom mannenwerkelijkheid en sindsdien verzorgen de twee met een enthousiaste crew de ultieme BBQ beleving voor evenementen, festivals. Van langzaam gegaard biologisch kwaliteitsvlees tot en met vegetarische hoogstandjes voor 100 of 10.000 man. lees meer…..

WE LOVE GOOD FOOD