Retourneren

RETOURNEREN

Bij SMOQE.NL kun je een artikel binnen veertien kalenderdagen gratis retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke/onbeschadigde verpakking zit.

Je kunt het pakket kosteloos retourneren via een DHL Servicepunt. Bekijk wat voor jou het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt is.

Er gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Retourneren moet binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket. Retourzendingen die later binnenkomen worden niet in behandeling genomen.
  • Stuur het originele retourformulier mee. Geef hierop aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren en vul de retour reden in. Als je geen retourformulier heeft ontvangen of je bent deze kwijt, dan kun je het standaard formulier downloaden en samen met de artikelen retour sturen.
  • Het (teveel) betaalde geld zullen we terugstorten. Als je met een digitale cadeaubon hebt betaald, krijg je geen geld retour, je ontvangt dan een nieuwe digitale kortingscode.
  • Bewaar het verzendbewijs van je retour goed. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat SMOQE.NL niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom bij het DHL Servicepunt altijd om een bewijs van afgifte.