authentieke bbq smaak

TASTE FIRE!

TASTE FIRE

Als je van de bekende grillsmaak houdt en graag goede, pure ingrediënten op je bord krijgt, zit je bij de authentieke BBQ cateraars van SMOQE meer dan gebakken. Geen radijs in zes structuren of een klef broodje, maar serieus goed eten om je vingers bij af te likken. Op eikenhout  gerookt pulled pork op ambachtelijk gebakken brood, verse vis en groenten en door de mannen van SMOQE eigenhandig gedraaide worsten en de lekkerste spareribs die je ooit geproefd hebt.
The Bull Nose BBQ wordt gestookt met eikenhout voor de ultieme smaak. En terwijl de mannen staan te bakken garen grote stukken vlees in het rookgedeelte om vervolgens in mooie porties te worden gesneden voor de bezoekers van het evenement.

Authentieke bbq smaak voor bedrijfsfeesten en evenementen

Onze unieke bbq’s en bbq buffetten zijn echte eye-catchers waar lang over wordt nagepraat. SMOQE beschikt over een van de grootste BBQ van Nederland, een imposante BBQ trailer van 5,5 meter lang  3,5 meter hoog en 1.800 kg zwaar.
Ben jij liefhebber van de bekende rook smaak en houdt en krijg je graag pure ingrediënten op je bord, zit je bij de authentieke BBQ cateraars van SMOQE meer dan gebakken.

Hebben we je aandacht getrokken en ben je benieuwd wat SMOQE voor jou kan betekenen? neem dan snel contact met ons op.