Veiligheid en privacy

PRIVACYVERKLARING

SMOQE.NL houdt je privégegevens privé.  We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. SMOQE.NL is van mening dat de beveiliging van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  • Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden
  • Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
  • Je transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen
  • Wij gebruiken je e-mailadres slechts éénmalig om je bestelling af te ronden. Wij sturen je alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na jou uitdrukkelijke toestemming.

Als je een bestelling plaatst via SMOQE.NL kunnen we de volgende gegevens van je vragen:

  • Je naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product correct af te handelen.
  • Je e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van je bestelling.
  • Betalingsinformatie, zoals je kredietkaart- of bankrekeningnummer. Deze gegevens gebruiken we om je bestelling af te ronden.

Om je winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen – zodra je de browser afsluit, is het weer verwijderd.
Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina’s worden bezocht en hoe intensief onderdelen van SMOQE.NL worden gebruikt. Zo kunnen we onze webshop nog beter aanpassen aan je wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

VERWIJDEREN OF WIJZIGEN VAN GEGEVENS

Wens je jou gegevens in te kijken? Of wens je dat SMOQE.NL jou gegevens verwijdert uit haar systeem of wijzigt? Dien je hiertoe dan gratis een schriftelijk verzoek in per post of e-mail. Je kunt je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

BEVEILIGDE INTERNETVERBINDING BIJ BETALINGEN

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en SMOQE.NL beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in je browser.